Örserumsbrunn

gestgifveri & konferens

7

“The finest butter and lots of time”

Maten är central på Örserumsbrunn och vår mysiga matsal är hjärtat i verksamheten.
Kom och njut tillsammans med gott sällskap och ta del av våra smakkombinationer av mat och dryck. 

Restaurangens
Öppettider:

10.00 – 15:00

17.00 – 22.00

Hotell

 

En vistelse på Örserumsbrunn hotell utanför Jönköping & Gränna innehåller något för alla. Våra hotellrum passar för alla, så som par, kompisgäng och arbetskamrater som är på konferens.

Meny

 

Vår meny speglar säsongen och varieras av grönt, fisk, skaldjur samt närproducerat kött. Tillgång på lokala råvaror styr när vi ändrar vår meny. Vi pratar gärna om våra duktiga lokala leverantörer och deras produkter.

”Jag inspireras av färg och letar främst där och i säsong efter råvaror att förädla. Jag vill att maten skall vara en upplevelse för alla sinnen. En middag hos oss skall skapa minnen och vara något att längta tillbaka till.”

-Lovisa Alstermark, Köksmästare

Örserumsbrunn gestgifveri & konferens

Genuint brunnshotell

Spendera en Weekend på vårt hotell med anor från mitten av 1800-talet.
Vårt gestgifveri är vackert beläget vid sjön Ören med eget bryggeri, brunnspark, brygga och sandstrand.

Perfekt för alla möten

För dig som anordnar en konferens, vill fira en högtidsstund, eller kanske bara fly vardagen för en weekend är vårt hotell en perfekt plats. Vi erbjuder såväl högkvalitativt boende, konferenslokaler som festmiddagar för små och stora sällskap.

Naturnära destination

Vårt främsta erbjudande är dock platsen och omgivningarna kring hotellet. Sjön och lugnet. Det svalkande vattnet och de stilla kvällarna.

Brew Pub

I anslutning till matsalen ligger vår Brew Pub i modern engelsk stil där vi även dukar upp till middag. Här kan man även prova vårt specialsortiment av öl med bl a världens bästa öl Westvleteren 12.


Naturligtvis går det även att avnjuta öl från vårt egna bryggeri Brunnsbryggeriet.

"
!

Blå rummet

Vårt bibliotek eller blå rummet – kärt barn har många namn – är det perfekta stället att börja eller avsluta kvällen på. Kanske med en god bok och något gott att dricka från vår bar.

!

Röda rummet

Röda rummet i anslutning till vår restaurang fungerar som sällskapsrum eller ett chambre separée med plats för upp till 12 personer.